Oorlogsbrieven zal verschijnen bij Atlas Contact

Wij wisten het al even, maar vandaag is het dan ook bezegeld met een handtekening: Oorlogsbrieven zal worden uitgegeven door Atlas Contact!

Na het schrijven is het tijd om te tekenen.
Na het schrijven is het tijd om te tekenen.

Het is snel gegaan: kort nadat we het manuscript naar twee uitgeverijen hadden gestuurd, hadden we de eerste uitnodiging voor een gesprek al binnen. De uitgever en redacteur waarmee we spraken waren zo voortvarend en doortastend dat we er al snel uit waren: Oorlogsbrieven verschijnt dit najaar of komend voorjaar bij uitgeverij Atlas Contact!

Vandaag is dat ook officieel vastgelegd: we tekenden het boekcontract.

oorlogsbrievencontract
Kijk, het staat er echt!

We zijn ontzettend blij dat we ons bij zo’n groot uitgeefhuis mogen voegen en ons collega’s mogen noemen van Geert Mak, Adriaan van Dis en Joris Luyendijk.

De komende maanden gaan we onder deskundige leiding van onze redacteur aan de slag met het perfectioneren van tekst en illustraties. Wil je op de hoogte blijven van de verschijningsdatum, de boekpresentatie en andere nieuwtjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

3 gedachtes over “Oorlogsbrieven zal verschijnen bij Atlas Contact”

  1. Gezien mijn leeftijd is veel wat beschreven en genoemd wordt heel herkenbaar en daarom zo waardevol om door het geschrevene opnieuw die periode te beleven en te herkennen. Vooral ook de personen en hun denken en doen en soms gezegden.Heel waardevol.
    Succes met de verdere uitwerking !!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *