Oorlogsbrieven ligt januari 2016 in de winkel

Onze uitgever, Atlas Contact, is druk bezig met het samenstellen van de najaarscatalogus. Daar zal ook Oorlogsbrieven in komen te staan. In januari 2016 zal het boek in de winkel liggen.

Sinds het tekenen van het boekcontract hebben we een hoop te doen. Het afmaken van het boek is niet alleen een kwestie van de laatste hand leggen aan de tekst. We zijn ook aan de slag geweest met het verzamelen van illustraties voor in het boek: foto’s van de familie, brieven en poststempels, en ook foto’s van historische objecten, zoals distributiebonnen.

Ook heeft de uitgever een aantal mooie ontwerpen voor het omslag aan ons voorgelegd. Met onze opmerkingen is de ontwerper inmiddels bezig met het maken van een aantal nieuwe opties, zodat het boek uiteindelijk met een prachtig, beeldend omslag in de winkel kan verschijnen. En, ook niet onbelangrijk: we worden binnenkort op de foto gezet, voor op het omslag én in de aanbiedingscatalogus van Atlas Contact.

In januari is er een boekpresentatie waar we jullie uiteraard te zijner tijd uitnodigen. We houden jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *