Het omslag van Oorlogsbrieven

Dit is ‘m dan: zo ziet Oorlogsbrieven er in de winkel uit!

OB-omslag-400

Bijzonder: de tekst in het midden komt uit een van de echte brieven die in het boek staan. En misschien herken je de tekst ook van de achtergrond van deze website. Het begint steeds meer op een echt boek te lijken!

Na de auteursfoto’s is dit weer een belangrijke stap in het boek-proces. Opvallend: de auteursfoto’s en omslag zijn eerder klaar dan de binnenkant van het boek! De foto’s en het omslag moesten op tijd klaar voor de najaarscatalogus van Atlas Contact. De binnenkant van het boek – tekst en illustraties – zijn bijna af, maar daarvoor hebben we nog iets langer, want het boek ligt in januari pas in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *